Protest inedit acasă la cel mai bogat om din lume. Jeff Bezos, amenințat cu ghilotina

  • 28 August 2020 16:48
Protest inedit acasă la cel mai bogat om din lume. Jeff Bezos, amenințat cu ghilotina

Mai mulți protestatari care s-au strâns la reședința din Washington a lui Jeff Bezos pentru a cere salarii mai mari pentru angajații companiei Amazon au construit o ghilotină în fața casei miliardarului.

Grupul de protestatari, condus de Chris Smalls, un angajat concediat de la Amazon, a cerut un salariu minim de 30 de dolari pe oră pentru angajați, dublu față de venitul actual, scrie Mediafax. De altfel, Small a fost concediat de la Amazon tot în urma unui protest.

Ei nu au venit la protest doar cu lozinci și megafoane, ci și cu o ghilotină pe care au asamblat-o în fața casei miliardarului. Grupul a amenințat că va continua protestul la toate sediile Amazon din Statele Unite.

Protestul a avut loc în ziua în care Jeff Bezos a devenit primul om din lume a cărui avere a depășit pragul de 200 de miliarde de dolari.

Experții spun că averea fondatorului Amazon ar fi fost și mai mare dacă anul trecut nu ar fi trecut prin cel mai scump divorț din istorie. Fosta sa soție a primit 25% din acțiunile companiei, care valorează acum 63 de miliarde de dolari.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău