Prorectorul UTM Dinu Țurcanu, medaliat de CNA

  • 11 Decembrie 2022 13:55
Prorectorul UTM Dinu Țurcanu, medaliat de CNA

Prorectorul Universității Tehnice a Moldovei, Dinu Țurcanu, se dedică plenar și domeniului comunicării, consolidării imaginii UTM, relației cu mediul socio-economic, și nu doar în virtutea funcției. Inspirat de Centrul Național Anticorupție, s-a implicat activ și în campania de promovare a educației anticorupție la UTM, se arată în comunicatul instituției.

Ion Pruteanu, șef Direcție Educație Anticorupție (DEA), și Grigore Lupașcu, inspector principal DEA, a promovat standardele integrității în mediul studențesc, al personalului didactic și auxiliar.

„E un efort pe care și l-a asumat și care s-a pretat perfect cu felul său de a fi, fapt confirmat și de decizia CNA de a-l premia în calitate de partener pe componenta de prevenire a corupției cu Diploma de Onoare și medalia CNA – pentru cooperare în prevenirea corupției și promovarea integrității în sistemul educațional, înmânate de către generalul Vadim Cojocaru, responsabil pentru activitatea operativă de investigație, dar și pentru cea a subdiviziunilor teritoriale Nord și Sud ale CNA”, se arată în comunicatul UTM.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:4,63 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău