Proiectul „Donează o bancă” Chișinăului!

  • 30 Iunie 2016 14:45
Proiectul „Donează o bancă” Chișinăului!

Locuitorii capitalei sunt chemați să doneze câte o bancă care să fie amplasată într-unul din parcurile orașului. Banca va conține o plăcuță informativă despre persoana care a făcut donația.

Un proiect cu genericul „Donate-A-Bench” (Donează o bancă) a fost lansat de către Asociația Obștească „Parcurile Viitorului”, informează Primăria capitalei într-un comunicat de presă, citat de IPN.

Proiectul constă în implicarea locuitorilor urbei, dar și a agenților economici în amenajarea unor alei cu bănci de pe domeniul public, care ulterior vor fi donate municipalității. La fel, scopul este de a sensibiliza locuitorii capitalei în vederea protejării mobilierului urban public.

Doritorii de a dona o bancă pot alege locul amplasării din următoarea listă: Aleea de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana; Aleea de pe bulevardul Traian din sectorul Botanica; Aleea din Parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani; Aleea din Parcul „Valea Morilor” din sectorul Centru sau Aleea din Parcul „Râșcani” din sectorul Râșcani.

Donatorii vor încheia un acord de donație bilateral cu AO „Parcurile Viitorului”. În baza acordului , în termen de 10 zile, banca donată va fi instalată în locul selectat de către donator, iar pe bancă va fi fixată plăcuța informativă cu numele donatorului.

Persoanele interesate pentru a participa în cadrul acestui proiect urmează să apeleze la Direcția generală locativ-comunală și amenajare, la numerele de telefon 069270626, 0-22-24-11-90 sau pe e-mail: [email protected] și pe www.facebook.com/DonateaBench.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău