Programul vizitelor preconizate pentru „Ziua ușilor deschise” la Banca Națională

  • 03 Iunie 2019 11:55
Programul vizitelor preconizate pentru „Ziua ușilor deschise” la Banca Națională

Doritorii să cunoască mai multe despre activitatea Băncii Naționale a Moldovei pot vizita instituția cu prilejul Zilelor ușilor deschise, organizate tradițional pe 4 iunie. Astfel, la împlinirea a 28 de ani de la înființare, BNM îi așteaptă pe toți cei interesați de a se familiariza cu activitatea instituției.

Vizitatorii vor avea posibilitatea să meargă în sala de expoziții, în care este vernisată colecția de monede comemorative și jubiliare emise de Banca Națională a Moldovei, dar și de alte bănci centrale. De asemenea, cei interesați vor afla cum pot fi identificate elementele de siguranță ale monedei naționale.

Elena Moldoveanu, ofițer de presă al BNM, a declarat pentru IPN că cei interesați de a vizita Banca Națională trebuie să trimită un email la adresa electronică [email protected]sau să lase un mesaj pe pagina de Facebook a BNM. Ulterior, ei vor fi contactați de responsabilii instituției pentru detalii, inclusiv pentru a preciza ora vizitei. Solicitantul se va regăsi pe o listă la sediul Băncii Naționale, unde se va prezenta cu un act de identitate. Persoanele până la vârsta de 18 ani pot intra în incinta instituției fără a prezenta act de identitate.

Vizitele sunt preconizate la orele: 09.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 și 16.00.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:5,66 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău