Programul Operațional România - Republica Moldova, bani consistenți pentru proiecte

  • 22 Decembrie 2017 15:09
Programul Operațional România - Republica Moldova, bani consistenți pentru proiecte

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, a lansat două apeluri de propuneri de proiecte pentru Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020.

Apelul 1 se adresează proiectelor HARD (proiecte a căror componentă de infrastructură depășește 1.000.000 de euro), iar alocarea financiară totală disponibilă este de 32.500.000 de euro, se precizează într-un comunicat de presă.

Apelul 2 se adresează proiectelor SOFT (proiecte care nu includ componentă de infrastructură sau a căror componentă de infrastructură are o valoare mai mică de 1.000.000 de euro), iar alocarea financiară totală disponibilă este de 16.102.160 de euro.

Data limită pentru depunerea on-line a aplicațiilor este 7 mai 2018, ora 16:00. Aplicațiile vor fi depuse și în format de hârtie.

Informații despre pașii de urmat pentru depunerea aplicațiilor, prioritățile vizate de apeluri, valoarea maximă a finanțărilor acordate, precum și regulile de eligibilitate sunt prezentate în pachetele de aplicație disponibile pe site-ul programului .

Potențialii beneficiari ai acestor apeluri de propuneri de proiecte al Programului RO-MD sunt: autorități regionale/județene și locale, instituții publice, instituții de învățământ, instituții culturale, ONG-uri, institute de cercetare sau alte organizații relevante având sediul în aria programului (România – județele Botoșani, Iași, Vaslui, Galați ; Republica Moldova – întreg teritoriul).

Programul urmărește selectarea de proiecte care au ca rezultat crearea de parteneriate între entități aflate de o parte și cealalta a graniței, care să aducă beneficii comunităților din zona de frontieră, relatează InfoPrut.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău