Procuratura oferă detalii despre perchezițiile de la „Calea Ferată a Moldova”

  • 23 Octombrie 2019 12:02
Procuratura oferă detalii despre perchezițiile de la „Calea Ferată a Moldova”

Procuratura Generală a venit cu mai multe detalii referitor la perchezițiile care au avut loc la „Calea Ferată din Moldova” (CFM).

Astfel, potrivit comunicatului emis, sub conducerea Procuraturii municipiului Chișinău, oamenii legii au descins cu percheziții în cazul vagoanelor-restaurant ale trenurilor care circulă în afara Republicii Moldova, pe faptul transportării băuturilor alcoolice și alte mărfuri, în baza documentelor falsificate.
 
„Dosarul penal a fost pornit în temeiul bănuielii rezonabile privind comiterea infracțiunii de confecționare, deținere, vânzare sau folosire a documentelor oficiale, a imprimatelor, ștampilelor sau sigiliilor false”, precizează reprezentanții Procuraturii.
 
Operațiunea este în desfășurare și are loc de comun cu ofițerii Secției de coordonare a activității de urmărire penală a Departamentului de Poliție.
 
Menționăm că reprezentanții CFM au declarat că descinderile au fost o reacție promptă la demersul Serviciului Securitate Internă al întreprinderii înaintat organelor de drept. 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:86 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău