Procuratura anunță că pune sechestru pe averea lui Șor

  • 26 Iunie 2019 12:10
Procuratura anunță că pune sechestru pe averea lui Șor

Procuratura Anticorupție aplică sechestru pe mai multe bunuri care aparțin controversatului om de afaceri, Ilan Șor. Informația a fost confirmată pentru Radio Chișinău de către procurorul șef interimar al Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor.

Informația a fost confirmată pentru Radio Chișinău de către procurorul șef interimar al Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor. Ea a comunicat că este aplicat sechestru și pe bunurile altor persoane juridice.

A fost autorizată aplicarea sechestrului pe mai multe bunuri mobile și imobile ale unor persoane fizice. Nu putem vorbi acum despre valoarea acestora, deoarece nu cunosc detalii. Sunt vizate și unele persoane juridice”, a afirmat ea.

Adriana Bețișor a mai spus că sechestrul este aplicat tocmai acum, deoarece a fost nevoie de mai multe proceduri.

„Tot ce înseamnă activitate care vizează frauda bancară nu pot fi făcute într-o singură zi. Au fost analizate toate bunurile, proveniența, inclusiv influența acestora prin tranzacții, inclusiv informațiile care au venit peste hotare și în acest moment s-a ajuns la decizia de aplica sechestru pe anumite categorii”, a mai explicat procurorul șef interimar al Procuraturii Anticorupție.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:2,06 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
11
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău