Procesul premierului israelian Benjamin Netanyahu, amânat

  • 22 Mai 2019 16:53
Procesul premierului israelian Benjamin Netanyahu, amânat

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a primit miercuri o amânare pentru trei luni, până în luna octombrie, a procesului în care este cercetat pentru corupție, pentru ca avocații să aibă timp pentru a aduce dovezi împotriva intenției procurorului general de a-l pune sub acuzare, relatează Reuters,preluat de Mediafax.ro

Avocatul lui Netanyahu a cerut o amânare a procesului până în mai 2020 pentru a avea timp să examineze probele administrate de procuror în cele trei cazuri de corupție în care este cercetat, a anunțat ciroul procurorului general israelian Avichai Mandelblit.

Netanyahu a negat toate acuzațiile.

Într-o scrisoare adresată unuia dintre avocații premierului care a fost prezentată în mass-media, Mandelblit a scris că schimbat data procesului din luna iulie pe 2-3 octombrie. Acesta a transmis că o amânare de un an de acum înainte ”ar fi afectat interesul public pentru luarea unei decizii cât mai curând posibil”.

Netahyahu a câștigat în luna aprilie al cincilea mandat în ciuda anunțului din februarie al procororului general care intenționa să îl pună sub acuzare pentru fraudă și corupție.

Sursa:Mediafax.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău