Proces penal în cazul celor două persoane găsite moarte într-o mașină blocată în nămeți

  • 28 Noiembrie 2023 13:53
Proces penal în cazul celor două persoane găsite moarte într-o mașină blocată în nămeți

Inspectoratul de Poliție Căușeni a pornit un proces penal în cazul celor două persoane găsite moarte într-un automobil blocat în nămeți în apropiere de satul Coșcalia. Informația a fost confirmată pentru IPN de către ofițerul de presă al IP Căușeni, Mariana Didenco.

Potrivit sursei citate, corpurile neînsuflețite au fost îndreptate pentru stabilirea cauzei exacte a decesului celor două persoane.

Contactată de IPN, consultantul procurorului din cadrul Procuraturii Generale, Violina Moraru, responsabilă de comunicarea cu reprezentanții mass-media, a precizat că organul de urmărire penală urmează să verifice cauza decesului celor două persoane găsite moarte într-o mașină acoperită cu nămeți în apropierea satului Coșcalia, raionul Căușeni. De asemenea, vor fi examinate acțiunile sau inacțiunile persoanelor responsabile de gestionarea situației cauzate de condițiile meteorologice.

Două persoane au fost depistate luni fără suflare într-un automobil blocat în nămeți în apropriere de satul Coșcalia din raionul Căușeni.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
12
Tue
13
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău