Problema deservirii cardurilor a 4 bănci a fost SOLUȚIONATĂ

  • 23 Iulie 2015 18:36
Problema deservirii cardurilor a 4 bănci a fost SOLUȚIONATĂ

Deficiențile tehnice care au provocat stoparea deservirii cardurilor a patru bănci din țară au fost înlăturate, anunță reprezentanții instituțiilor bancare vizate.

Solicitat de IPN, șeful Direcției vânzări de la EuroCreditBank, Alexandru Franțuz, a declarat că serviciul de procesare a cardurilor a fost restabilit în această după-amiază și în prezent banca funcționează în regim normal, iar toți clienții au fost înștiințați despre acest fapt.

Banca Socială anunță pe pagina sa de internet despre restabilirea serviciului de procesare a operațunilor cu carduri bancare, menționând că în prezent acestea pot fi utilizate pe deplină măsură.

Și Unibank a publicat pe pagina sa electronică informația că defecțiunea de procesare, care a cauzat stoparea temporară a tranzacțiilor cu cardurile de plată, a fost înlăturată, iar actualmente fiecare deținător de card poate ridica numerar în bancomate și achita cumpărăturile cu ajutorul cardurilor.

Moldova Agroindbank a emis un comunicat de presă, în care anunță că pauza tehnică în deservirea cardurilor bancare a luat sfârșit, deficiența tehnică la compania de procesare fiind total soluționată. În acest moment toate cardurile bancare emise de Moldova Agroindbank pot fi folosite la bancomate, la comercianți, pentru achitări în internet.

Problemele legate de procesarea cardurilor la cele 4 bănci au fost sesizate pe parcursul zile de miercuri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:3,09 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău