Pro Moldova solicită invitarea premierului interimar la ședința Biroului Permanent

  • 03 Martie 2021 13:28
Pro Moldova solicită invitarea premierului interimar la ședința Biroului Permanent

Grupul parlamentar Pro Moldova cere invitarea prim-ministrului interimar, Aureliu Ciocoi, la ședința Biroului Permanent „pentru a identifica căile optime de depășire a problemelor majore din țară”. „Un guvern în interimat are puteri limitate, dar ținând cont de faptul că acest conflict instituțional poate fi de durată, avem nevoie de rezolvarea anumitor probleme care nu pot aștepta”, a declarat deputatul Andrian Candu, liderul grupului, la un briefing de presă, transmite IPN.

Parlamentarul a menționat că părinții nu au cu cine lăsa copiii acasă, iar forțele politice intervin și încurcă campania de imunizare anti-COVID-19. Totodată, vin sărbătorile de Paști, cu noi provocări și cheltuieli.

„Să vină domnul Ciocoi și să discutăm, să includă reprezentanții partidelor în Comisia pentru situații excepționale pentru ca să fie niște decizii asumate de toți și tratate cu maximă responsabilitate de întreaga societate”, a solicitat Andrian Candu.

Potrivit lui, cifrele arată că Guvernul, în două luni, s-a împrumutat cu 5 mlrd lei pe piața internă. Despre aceasta, dar și despre alte subiecte de actualitate urmează să se discute la ședința Biroului Permanent cu participarea premierului interimar, a punctat liderul Pro Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău