Pro Moldova îndeamnă alegătorii să o voteze pe Maia Sandu în turul II al alegerilor prezidențiale

  • 02 Noiembrie 2020 11:35
Pro Moldova îndeamnă alegătorii să o voteze pe Maia Sandu în turul II al alegerilor prezidențiale

Pro Moldova îndeamnă alegătorii să o voteze pe candidata Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Maia Sandu, în turul II al alegerilor prezidențiale.

„Moldova nu mai roșește, suntem la un PAS de a ne elibera de conducătorul regimului socialist care a încercat să pună stăpânire pe țară. Vă îndemn pe toți să ieșiți masiv la vot la 15 noiembrie pentru ca Dodon să plece și să dăm o șansă statului nostru și fiecărui cetățean care a obosit de corupție, minciună, trădări și sărăcie. PRO MOLDOVA a fost și rămâne împotriva lui Igor Dodon”, a declarat Andrian Candu, președintele Pro Moldova, potrivit unui comunicat al formațiunii. 

Președintele PRO MOLDOVA a exprimat, totodată, îngrijorare în legătură cu încălcările și tentativele de fraudare a alegerilor înregistrate în ziua scrutinului.

Menționăm că, potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, după procesarea a 100% din voturi, candidata PAS, Maia Sandu, a acumulat 36,16% din voturi (487.635 de voturi), iar Igor Dodon - 32,61% sau 439.866 de voturi. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău