PRO MOLDOVA condamnă declarațiile deplasate și total nepotrivite ale premierului Ion Chicu la adresa României

  • 23 Mai 2020 08:35
PRO MOLDOVA condamnă declarațiile deplasate și total nepotrivite ale premierului Ion Chicu la adresa României

PRO MOLDOVA condamnă declarațiile deplasate și total nepotrivite ale premierului Ion Chicu și exprimă în numele locuitorilor Republicii Moldova scuze pentru atitudinea denigratoare la adresa României, potrivit unui comunicat.

Cetățenii Republicii Moldova sunt recunoscători pentru sprijinul puternic și constant acordat țării noastre de către România, de care ne leagă nu doar un Parteneriat Strategic, dar și o cultură, istorie și limbă comună. 

Suntem profund indignați de recidivele guvernării care își permite declarații denigratoare și o atitudine lipsită de respect față de România și considerăm periculoasă pentru țară permiterea aflării în continuare la guvernare a unor personaje cum sunt cele din fruntea Guvernului. Facem apel către toate forțele politice sănătoase să-și unească eforturile pentru salvarea Republicii Moldova din această situație rușinoasă de izolare internațională și colaps economic și social produs de incompetența și iresponsabilitatea celor care astăzi, accidental, au ajuns la cârma țării, se mai arata in comunicatul PRO MOLDOVA.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău