Prințul Charles și soția sa, Camilla, au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19

  • 10 Februarie 2021 15:55
Prințul Charles și soția sa, Camilla, au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19

Prințul Charles, moștenitorul tronului Marii Britanii, și soția acestuia, Camilla, Ducesă de Cornwall, au primit miercuri prima doză de vaccin anti-COVID-19, a anunțat purtătorul de cuvânt al Casei Clarence, dar nu a precizat unde au fost vaccinați cei doi și nici ce vaccin li s-a administrat. Prințul Charles, în vârstă de 72 de ani, a fost testat pozitiv pentru coronavirus în luna martie 2020, după ce a acuzat unele simptome, de care a scăpat ușor și repede - după cum a declarat chiar Prințul Charles.

Peste 12,6 milioane de britanici au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19, potrivit cifrelor oficiale, iar acum Serviciul Național de Sănătate (NHS) a cerut persoanelo de 70 de ani și peste care nu s-au vaccinat să se programeze pentru prima doză.

Luna trecută, Regina Elisabeta II-a Marii Britanii și soțul său, Ducele de Edinburg, au primit prima doză de vaccin, potrivit purtătorului de cuvânt al Palatului Buckingham, dozele fiind administrate de medicul casei Regale la castelul Windsor.

Sursa: RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Nori împrăștiați
Umiditate:55 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău