Principesa Margareta și principele Radu au avut o întrevedere cu Dorin Chirtoacă

  • 08 Octombrie 2013 14:27
Principesa Margareta și principele Radu au avut o întrevedere cu Dorin Chirtoacă

Principesa Margareta a României și principele Radu vizitează în perioada 7-10 octombrie Republica Moldova.

Luni, 7 octombrie, principesa Margareta și principele Radu au avut o întâlnire cu primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, iar miercuri, 8 marți, vor avea o întrevedere cu premierul Iurie Leancă.

De asemenea, familia regală va depune flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare, va vizita Academia de Științe a Moldovei și Universitatea de stat, precum și mânăstirea Curchi. Tot astăzi, cei doi principi se vor deplasa la Bălți, unde vor vizita Universitatea de Stat 'Alecu Russo'.

Mâine, pe 9 octombrie, principesa Margareta și principele Radu vor fi primiți de ÎPS Petru, Arhiepiscop al Chișinăului, Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor, precum și de Mitropolitul Moldovei, Vladimir. Ei vor participa la ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Chișinău regelui Mihai.

Tot mîine, ei vor fi primiți de președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.  Principesa Margareta și principele Radu vor vizita Cetatea Soroca și se vor întâlni cu locuitorii satului Regina Maria.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău