UPDATE | Primarul și viceprimarul orașului Odesa, reținuți pentru corupție

  • 14 Februarie 2018 13:18
UPDATE | Primarul și viceprimarul orașului Odesa, reținuți pentru corupție

Viceprimarul orașului Odesa, Pavel Vugelman, a fost reținut, miercuri, pe Aeroportul Internațional Borispil din Kiev, unde a ajuns cu o cursă de la Tel Aviv.

Informația în acest sens a fost publicată în presa ucraineană la doar două ore de la reținerea primarului din Odesa, Ghenadi Truhanov, pe același aeroport din capitala Ucrainei, acesta întorcându-se în țară cu o cursă de Varșovia. Potrivit presei ucrainene, primarul și viceprimarul din Odesa sunt cercetați într-un dosar privind deturnarea de bunuri publice.

Primarul orașului ucrainean Odesa, Ghenadi Truhanov, a fost reținut, miercuri dimineață, pe aeroportul kievean "Borispil", când se întorcea din Varșovia - scrie agenția UNIAN, citând surse din Biroul Național Anticorupție de la Kiev (NABU). 

O informație despre reținerea lui Truhanov pe aeroportul din Kiev a fost publicată pe Facebook și de către deputatul ucrainean Mustafa Naiem, acesta precizând că "primarul din Odesa a fost ridicat de ofițeri anticorupție".

Potrivit parlamentarului, primarul Odesei nu s-a prezentat la locul de muncă de 50 de zile, din 26 decembrie 2017. Reținerea primarului orașului Odesa are loc în contextul în care, în cursul zilei de marți, presa din Ucraina a scris că detectivii anticorupție i-au comunicat lui Truhanov că este suspect într-un dosar de deturnare de bunuri publice.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
19,4
Câțiva nori
Umiditate:57 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău