Primarul municipiului Chișinău întreprinde o vizită de lucru în județul Suceava, România

  • 20 Iulie 2021 17:02
Primarul municipiului Chișinău întreprinde o vizită de lucru în județul Suceava, România

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a avut astăzi în România întrevederi cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și cu primarul orașului Suceava Ion Lungu, transmite MOLDPRES.

O delegație condusă de Ion Ceban se află într-o vizită de lucru în județul Suceava, România. Potrivit unei postări pe rețelele de socializare, edilul a informat că în cadrul vizitei delegația de la Chișinău are o serie de întrevederi cu administrația locală Suceava, la care vor fi abordate subiecte ce țin de implementarea mai multor proiecte, în urma semnării Înțelegerii de dezvoltare a relațiilor de colaborare între Primăria Chișinău și Consiliul Județean Suceava. „Este vorba de discuții pe marginea unor proiecte în educație, cultură, protecție socială, economie și turism”, a specificat Ceban, notează sursa citată.

El a anunțat că la întrevederile cu președintele Consiliului Județean Suceava și cu primarul orașului Suceava le-a adresat invitația oficială de a participa la primul Forum Investițional Municipal, care va fi organizat la Chișinău în luna octombrie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer fragmentat
Umiditate:88 %
Vint:6,69 m/s
Mon
8
Tue
6
Wed
7
Thu
5
Fri
7
Arhivă Radio Chișinău