Primarul interimar Silvia Radu a cerut demisia șefului Direcției sănătate. Mihai Moldovanu a refuzat

  • 05 Februarie 2018 18:31
Primarul interimar Silvia Radu a cerut demisia șefului Direcției sănătate. Mihai Moldovanu a refuzat

Primarul interimar al Capitalei Silvia Radu a cerut luni, 5 februarie, demisia șefului Direcției Sănătate, Mihai Moldovanu, pe care l-a acuzat de neglijență în serviciu. La rândul său, Mihai Moldovanu neagă acuzațiile și susține că nu intenționează să demisioneze.

Silvia Radu i-a cerut șefului Direcție Sănătate, Mihai Moldovanu, să-și dea demisia, după ce la sfârșitul săptămânii trecute, fiind în inspecție la Spitalul Municipal nr. 1 a constatat mai multe nereguli. Primarul interimar i-a reproșat acestuia faptul că împreună cu administrația spitalului participa la un prânz  în timpul orelor de muncă. Silvia Radu l-a mai acuzat pe Mihai Moldovanu de management defectuos și de nerespectarea atribuțiilor de serviciu. 

La rândul său, Mihai Moldovanu a declarat că nu-și dă demisia, pentru că în opinia sa  își exercită funcția fără încălcări. El și-a manifestat nemulțumirea față de inițiativa Silviei Radu privind reorganizarea direcțiilor municipale,

Anterior și alți conducători de structuri municipale, inclusiv șeful interimar al Direcției Transport, Oleg Poiată și cel al Direcției Educație, Alexandru Fleaș și-au dat demisia la solicitarea primarul interimar al Capitalei. Silvia Radu a negat faptul că ar fi vorba despre o campanie de persecutare a angajaților municipalității, membri ai Partidului Liberal.

Săptămâna trecută, reprezentanții primăriei mun. Chișinău au anunțat reorganizarea  mai multor direcții municipale prin fuziune și absorbție.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
13,24
Cer fragmentat
Umiditate:76 %
Vint:6,17 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău