Primarul din Merenii Noi a ajuns la spital după ce a fost depistat inconștient în casă

  • 22 Ianuarie 2021 14:06
Primarul din Merenii Noi a ajuns la spital după ce a fost depistat inconștient în casă

Primarul satului Merenii Noi, din raionul Anenii Noi, a ajuns la spital după ce a fost depistat inconștient în locuință. S-a constatat că persoane necunoscute au încercat să-i incendieze ușa de la intrarea în apartament.

Contactat de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Olesea Gherman, a declarat că poliția a fost sesizată după miezul nopții. A fost declanșată o cercetare penală pentru a stabili circumstanțele cazului și persoanele implicate.

Edilul a fost transportat la spital, iar viața lui este în afara oricărui pericol. Vecinii le-au spus polițiștilor că, din data de 18 ianuarie, primarul se afla în greva foamei.

Partidul Politic Partidul Nostru, pe listele căruia Andrei Druzi a fost ales primar, anunța acum câteva zile că greva foamei este în semn de protest față de „fărădelegile comise de consilierii locali”. „Andrei Druzi acuză aleșii locali de blocarea tuturor inițiativelor sale, pentru a-i sabota activitatea și, într-un final, pentru a-l discredita în fața sătenilor, care și-au dat votul pentru el la alegerilor locale din 2019”, preciza PPPN.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău