Primarii din Ștefan Vodă preiau din experiența colegilor lor din județul Brașov

  • 16 Octombrie 2021 12:10
Primarii din Ștefan Vodă preiau din experiența colegilor lor din județul Brașov

Primari și consilieri din 11 localităti ai raionului Ștefan Vodă au efectuat recent o vizită de lucru in județul Brașov, România. Vizita este parte a relațiilor de parteneriat și bună colaborare pe care Județul Brașov și Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov le-au inițiat cu Raionul Ștefan Vodă încă în anul 2012.

Datorită acestei cooperări au fost dezvoltate proiecte comune, cum ar fi cofinanțarea de către Consiliul Județean Brașov a renovării Școlii Primare „Grigore Vieru” din orașul Ștefan Vodă , iar în ultima ședință a forului deliberativ județean Brașov au fost aprobate fondurile necesare pentru reparația Spitalulului Raional Ștefan Vodă, potrivit unui comunicat al CALM.

În cadrul vizitei de lucru, reprezentanților autoritățiilor publice locale din Ștefan Vodă le-au fost prezentate proiectele de investiții pe care le gestionează Consiliul Județean Brașov pe cele trei domenii prioritare: modernizarea domeniului sanitar, reabilitarea rețelei de drumuri județene și construirea Aeroportului Internațional Brașov. Primarul orașului Ștefan Vodă Vladislav Cociu a constatat că județul Brașov se dezvoltă dinamic, menționând că pentru aleșii locali din Republica Moldova este foarte util acest schimb de experiență. De asemenea, Vladislav Cociu și-a exprimat încrederea că în urma acestei vizite de stdudiu vor fi puse bazele unor proiecte comune.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău