Primăria municipiului Chișinău continuă evacuarea chioșcurilor

  • 11 Ianuarie 2021 09:54
Primăria municipiului Chișinău continuă evacuarea chioșcurilor
foto: moldpres.md

În perioada 1 – 10 ianuarie, primăria municipiului Chișinău a evacuat 8 chioșcuri care nu dispuneau de documentație oficială de amplasare, transmite Moldpres.

Potrivit sursei ciatate, în cadrul ședinței on-line a serviciilor municipalității Chișinău, viceprimarul Inga Ionesii, a declarat că în baza noilor reguli aprobate de Consiliul Municipal Chișinău cu privire la comerțul stradal, începând din 1 ianuarie 2021, chioșurile care nu au documentație oficială de amplasare vor fi evacuate. „Consiliul Municipal Chișinău va aproba o nouă schemă de amplasare a acestor chioșcuri. Chioșcurile care nu dispun de documente oficiale de amplasare vor fi evacuate – regulile sunt aceleași pentru toți. Nu este posibil ca agenții economici să nu plătească pentru amplasarea chioșcurilor pe teritoriul municipiului, acțiunea de evacuare a chioșcurilor va continua”, a declarat Ionesii.

Potrivit oficialului în săptămâna 11-17 ianuarie se va întruni comisia municipală pentru organzarea unei noi licitații pentru amplasarea gheretelor în municipiul Chișinău.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău