Primăria Chișinău va lansa o campanie de informare pentru a preveni suicidul în rândul copiilor

  • 13 Martie 2017 11:51
Primăria Chișinău va lansa o campanie de informare pentru a preveni suicidul în rândul copiilor

Primăria municipiului Chișinău va lansa o campanie de informare pentru a preveni suicidul în rândul copiilor care ar avea loc din cauza unor jocuri pe internet.

Primarul Dorin Chirtoacă a anunțat că în școlile din municipiu vor fi organizate adunări cu părinții, se vor desfășura ore de dirigenție și le vor fi împărțite elevilor pliante informative.

„Centrul Psihopedagogic va elabora și alți pași pentru a preveni astfel de cazuri pe viitor, cert e că o partea a internetului a devenit periculoasă și ea duce la asemenea situații când omul nu mai are legătură cu mediul din care face parte, dar este total captat de gadgeturi, de calculator, asta îl face total dependent și-l direcționează spre asemenea pași”, a menționat Dorin Chirtoacă.

Totodată, ședința săptămânală de la Primărie a început cu un moment de reculegere în memoria celor doi tineri care s-au aruncat în gol săptămâna trecută de la etajul 18 al unui bloc de locuit din Chișinău. Potrivit unor informații, cei doi și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unui joc pe internet.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:2,06 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău