Primăria Chișinău va acorda un voucher persoanelor care se vor vaccina anti-COVID în acest week-end

  • 12 Noiembrie 2021 17:45
Primăria Chișinău va acorda un voucher persoanelor care se vor vaccina anti-COVID în acest week-end

Persoanele care se vor imuniza anti-COVID-19 în capitală în acest week-end vor primi un voucher unic în valoare de 500 de lei, transmite MOLDPRES.

Primarul Ion Ceban a anunțat că administrația municipiului Chișinău, împreună cu mai mulți parteneri HORECA, lansează un nou maraton de vaccinare cu genericul ,,Fii în siguranță! Vaccinează-te împotriva Covid-19!", transmite sursa citată.

Edilul a declarat că, în urma vaccinării, fiecare persoană imunizată va primi un voucher unic în valoare de 500 de lei. Potrivit sursei citate, locuitorii orașului se pot vaccina fără programare, în scuarul Teatrului de Operă și Balet ,,Maria Bieșu”, unde va fi pus la dispoziție autobuzul special amenajat și dotat cu cele necesare pentru imunizare. Evenimentul se va desfășura în perioada 13-14 noiembrie, cu începere de la ora 11.00.

Voucher-ul oferit va putea fi folosit timp de 72 de ore, în restaurantele partenere ale maratonului anti-coronavirus. Persoanele care doresc să se vaccineze, sunt obligate să aibă asupra lor buletinul de identitate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:5,14 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău