Primăria Chișinău a primit solicitări pentru organizarea unor iarmaroace de Paști. În weekend au lucrat 16 piețe cu produse agricole

  • 13 Aprilie 2020 13:40
Primăria Chișinău a primit solicitări pentru organizarea unor iarmaroace de Paști. În weekend au lucrat 16 piețe cu produse agricole

În weekend, în Chișinău au lucrat 16 iarmaroace cu produse agricole.

Cererile făcute către preturile de sector sunt încă puține. Pretorii estimează că cei mai mulți producători se vor adresa începând din această săptămână.

Persoanele care intră în zona amenajată pentru desfășurarea comerțului ambulant, trebuie să poarte mască și să respecte distanța unele față de altele.

Primăria a primit solicitări și pentru organizarea unor iarmaroace de Paști, deocamdată nu a fost luată o decizie în această privință.

Amintim că, Primăria municipiului Chișinău a decis să permită desfășurarea comerțului ambulant pentru gospodăriile țărănești (de fermier), cu produse agricole vegetale de producție proprie, inclusiv material săditor și semincer (din remorcă sau automagazin), în sectoarele capitalei, pe perioada stării de urgență.

Potrivit unei decizii a Comisiei pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău, zonele de comerț au fost stabilite în baza schemelor de amplasare emise de preturile de sector și vor activa zilnic, între orele 06:00-14:00, cu asigurarea obligatorie a respectării normelor pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19.

Aici găsiți adresele unde comercializarea ambulantă a produselor vegetale autohtone este permisă. 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău