Primăria capitalei a achiziționat tehnică și utilaje destinate salubrizării

  • 06 Noiembrie 2020 10:23
Primăria capitalei a achiziționat tehnică și utilaje destinate salubrizării

Regia locativ-comunală și amenajare a Primăriei municipiului Chișinău a achiziționat mai multe unități de tehnică și utilaje care vor fi antrenate la lucrările de salubrizare și deszăpezire a capitalei. Valoarea achizițiilor este de șapte milioane de lei, comunică MOLDPRES.

Serviciul de presă al primăriei precizează că noul lot de tehnică va fi distribuit întreprinderilor municipale pentru servicii locative din cele cinci sectoare ale capitalei și vor fi utilizate pentru intervenția pe trotuare și în curțile blocurilor de locuit, pe perioada caldă, cât și pentru deszăpezire, în perioada rece.

Lotul de tehnică conține: aspiratoare stradale, atașabile la tractor, remorci pentru tractoare mari, perii pentru mini încărcător, lame pentru mini încărcător, sărărițe, utilaj de spălare sub presiune, containere pentru deșeuri din construcții și o autospecială pentru manevrarea containerelor.

Conform surse citate, de la începutul anului curent, Regia locativ-comunală și amenajare a achiziționat 50 de motocositoare pentru întreținerea spațiilor publice și a curților blocurilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
22,18
Câțiva nori
Umiditate:35 %
Vint:1,54 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău