Prima țară după Australia care îi dă "interzis" la turnee lui Novak Djokovic

  • 19 Ianuarie 2022 13:59
Prima țară după Australia care îi dă

ATP, organizația care gestionează circuitul profesionist masculin de tenis, i-a avertizat pe jucători în legătură cu consecințele aplicării legii privind impunerea certificatul de vaccinare în Franța, chiar dacă așteaptă în continuare clarificări din partea Federației Franceze, informează L'Equipe, potrivit DIGIsport.ro.

Potrivit sursei citate, într-un comunicat transmis jucătorilor, ATP a confirmat consecințele punerii în aplicare a legii care le interzice sportivilor nevaccinați să participe la orice manifestare sportivă, începând cu turneului Challenger de la Quimper (nord-vestul Franței).

"Jucătorii nevaccinați nu vor putea participa la turnee în Franța", scrie în documentul transmis de Asociația Tenismenilor Profesioniști, care subliniată totodată "jucătorii vor trebui să fie complet vaccinați pentru a putea concura sau să beneficieze de un certificat medical care îi scutește de vaccinare din motive medicale".

Potrivit ATP, există încă unele dubii "dacă jucătorii care s-au recuperat recent de Covid-19 vor avea voie să concureze dacă nu au primit cel puțin o doză a unui vaccin cu două doze".

Din acest motiv, organizația a decis să solicite "clarificări din partea Federației Franceze de Tenis și de la guvernul francez, înainte de de a vă oferi o actualizare pe măsură ce noi informații devin disponibile".

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău