Prima ședință în procesul în care este vizat deputatul Partidului „ȘOR”. Completul de judecată se abține de la examinarea cauzei (ZdG)

  • 09 August 2021 12:11
Prima ședință în procesul în care este vizat deputatul Partidului „ȘOR”. Completul de judecată se abține de la examinarea cauzei (ZdG)

Luni, 9 august, la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, s-a desfășurat prima ședință de judecată în procesul în care este vizat deputatul Partidului Politic „ȘOR” Denis Ulanov, informează Ziarul de Gardă.

Potrivit sursei citate, ședința s-a încheiat în câteva minute de la începere, întrucât Completul de judecată căruia i-a fost repartizată cauza spre examinare a înaintat declarație de abținere de la examinarea acestei cauze penale.

Judecătorul responsabil de caz este Eugeniu Beșelea.

Amintim că Procuratura Anticorupție a finalizat și a expediat în judecată pe 30 iulie cauza penală în care deputatul Denis Ulanov este acuzat de ”escrocherie” și ”spălare de bani”, ambele infracțiuni săvârșite în proporții deosebit de mari și în interesele unei asociații criminale, informează instituția într-un comunicat. Rechizitoriul cuprinde 630 de file, iar întreg probatoriul însumează 81 de volume.

Respectiva cauză penală face parte din dosarul ”Frauda bancară”. Procurorii au instituit sechestre pe bunurile acestuia estimate la peste 9,7 milioane de lei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău