Prima reținere a CNA în 2021: un bărbat din Ceadâr-Lunga riscă 6 ani de pușcărie

  • 04 Ianuarie 2021 15:14
Prima reținere a CNA în 2021: un bărbat din Ceadâr-Lunga riscă 6 ani de pușcărie

Un bărbat din Ceadâr-Lunga riscă până la șase ani de închisoare după ce ar fi pretins 800 de euro pentru a ajuta o persoană să-și perfecteze permisul de conducere, la categoriile B și C. Potrivit Centrului Național Anticorupție, suspectul este prima persoană reținută în acest an de CNA, transmite IPN.

Bănuitul ar fi spus că are influență asupra angajaților Secției Înmatricularea Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto Comrat și ar fi pretins 800 de euro pentru a-i determina pe aceștia să-l ajute pe candidat să susțină cu succes examenele de calificare auto. Pentru serviciile sale, acesta ar fi primit jumătate din banii pretinși. Astăzi, au fost supuse perchezițiilor domiciliul, biroul de serviciu și automobilul bănuitului.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și a fost plasat în izolatorul CNA. Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă în mărime de la 2000 la 3000 de unități convenționale sau închisoare până la șase ani.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău