Prima reacție a Platformei DA privind anunțul PD de susținere a unui candidat comun la alegerile din Chișinău

  • 06 Martie 2018 12:06
Prima reacție a Platformei DA privind anunțul PD de susținere a unui candidat comun la alegerile din Chișinău

Vicepreședintele Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” (PPDA), Alexandru Slusari, a declarat că nu va accepta o cooperare cu PD în vederea susținerii unui candidat comun la alegerile locale noi din municipiul Chișinău.

Alexandru Slusari a afirmat pentru Radio Chișinău că decizia anunțată de democrați este ipocrită. „Noi suntem deja deprinși cu aceste lucruri. Este un măr otrăvit. Nu consider că PD este proeuropean. Știind că persoana care va fi înaintată în calitate de candidat la Primăria Chișinău nu ar avea nicio șansă, PD încearcă acum să semene zâzanie printre partidele de dreapta și centru-dreapta”, a mai spus reprezentantul PPDA, menționând că orice sprijin care vine din partea PD este unul toxic.

Alexandru Slusari a criticat și persoana desemnată de către PD pentru a realiza negocierile între partidele proeuropene, fostul ministru Vladimir Cebotari, declarând că este o figură controlversată prin legile pe care le-a promovat.

Astăzi, liderul PD, Vlad Plahotniuc, a anunțat că partidul pe care-l reprezintă va susține un candidat comun al partidelor proeuropene în cadrul alagerilor locale din Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:7,2 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău