Președintele țării a înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni

  • 16 Decembrie 2019 17:29
Președintele țării a înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni

În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată luni la Președinție, șeful statului Igor Dodon a înmânat unui grup de cetățeni înalte distincții de stat, conferite anterior prin decret prezidențial, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Astfel, de ordine și medalii s-au învrednicit circa 50 de cetățeni ai Republicii Moldova care activează în diverse domenii: reprezentanți ai complexului agroindustrial și ai organelor de audit financiar public, preoți, precum și alte personalități care contribuie la dezvoltarea statului nostru. Distincțiile au fost acordate pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, merite deosebite față de stat, înalt profesionalism, muncă îndelungată și prodigioasă în diverse domenii.

Președintele țării a exprimat celor prezenți respect și gratitudine pentru munca asiduă și răbdarea de care dau dovadă zilnic, activând, în mare parte, în condiții dificile. Totodată, șeful statului le-a dorit succes și performanțe în continuare, adresându-le sincere felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă care se apropie.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:97 %
Vint:4,12 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău