Președintele Italiei a adresat un mesaj de felicitare Maiei Sandu

  • 19 Noiembrie 2020 14:51
Președintele Italiei a adresat un mesaj de felicitare Maiei Sandu

Președintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella, a adresat un mesaj de felicitare Maiei Sandu. „Alegerea dumneavoastră la Președinția Republicii Moldova îmi oferă plăcuta ocazie de a vă transmite sincere felicitări și să vă urez mult succes în desfășurarea înaltei funcții care v-a fost încredințată de poporul moldovean”, se spune în mesajul președintelui italian, citat de IPN.

„Sper din tot sufletul ca relațiile excelente între țările noastre să se consolideze și mai mult în toate domeniile de interes comun. La consolidarea constantă a relațiilor de prietenie contribuie, în mod special, cetățenii moldoveni stabiliți în Italia, ce constituie una din cele mai numeroase comunități moldovenești peste hotare și ce sunt capabili să se integreze pe deplin din punct de vedere cultural, social și economic în societatea noastră, rămânând, în același timp, legați de propriile origini”, menționează Sergio Mattarella.

Președintele Republicii Italiene a confirmat că Roma va susține în continuare eforturile Chișinăului în parcursul său de apropiere de Uniunea Europeană, oferindu-i cea mai amplă colaborare posibilă în reformele pe care Republica Moldova va trebui să le implementeze în următorii ani.

„În acest spirit, vă rog să acceptați, doamnă președintă aleasă, cele mai sincere urări de bine din partea Republicii Italiene”, mai menționează președintele Sergio Mattarella.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău