Președintele Parlamentului a votat „pentru ca cetățenii să trăiască într-un spațiu al păcii, unde drepturile sunt respectate”

  • 20 Octombrie 13:07
Președintele Parlamentului a votat „pentru ca cetățenii să trăiască într-un spațiu al păcii, unde drepturile sunt respectate”

Președintele Parlamentului Igor Grosu și-a exprimat votul în cadrul alegerilor prezidențiale și a referendumului privind integrarea europeană. El s-a prezentat astăzi la urnele de vot alături de familia sa.

Șeful Legislativului s-a prezentat la secția de votare împreună cu soția și fiica sa, care și-a exercitat pentru prima dată dreptul la vot. 

Președintele Parlamentului a declarat că a votat pentru ca cetățenii Republicii Moldova să trăiască în pace și prosperitate.

„Am votat pentru ca Republica Moldova, cetățenii noștri, să trăiască într-un spațiu al păcii, al prosperității, acolo unde viața omului are valoare, unde drepturile sunt respectate și în acel spațiu valoric din care am făcut parte dintotdeauna”, a spus Igor Grosu.

El a spus că instituțiile statului vor interveni foarte hotărât atunci când vor exista încercări de perturbare a procesului electoral.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
9,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:68 %
Vint:3,09 m/s
Mon
9
Tue
12
Wed
12
Thu
12
Fri
10
Arhivă Radio Chișinău