Președintele american a oferit detalii despre întâlnirea cu Putin, într-un interviu pentru CNBC

  • 20 Iulie 2018 15:59
Președintele american a oferit detalii despre întâlnirea cu Putin, într-un interviu pentru CNBC

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, și-a apărat eforturile de a construi o relație cu liderul rus, Vladimir Putin, afirmând că s-a înțeles bine cu omologul său rus, însă conversațiile lor "nu au fost întotdeauna conciliante".

Președintele republican al SUA l-a invitat pe Putin la Washington pentru o nouă întâlnire, în pofida unui val de critici exprimate în SUA, după primul summit oficial al celor doi lideri, care a avut loc luni la Helsinki. Nici măcar oficiali americani de rang înalt și membri ai Congresului nu știu ce s-a întâmplat la întâlnirea directă dintre Trump și Putin, la care au fost prezenți doar translatorii celor doi.

Trump a afirmat că a avut un raport de prietenie cu Putin, care, potrivit agențiilor americane de informații, a intervenit direct în alegerile prezidențiale americane din 2016.

"Adevărul este că ne-am înțeles bine", a declarat Trump, într-un interviu înregistrat joi, pentru CNBC, arătând că, în orice caz, nu au fost de acord în toate privințele.

"Așadar, am avut o întâlnire care a durat mai bine de două ore. Nu a fost totul conciliant în acea întâlnire", a spus Trump, fără a detalia. "Am discutat sincer despre multe lucruri extraordinare pentru ambele țări".

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău