Presa din România. Președintele Klaus Iohannis, invitat să susțină un discurs în plenul Parlamentului European în februarie

  • 11 Ianuarie 13:16
Presa din România. Președintele Klaus Iohannis, invitat să susțină un discurs în plenul Parlamentului European în februarie

Președintele Klaus Iohannis ar urma să susțină un discurs în plenul Parlamentului European la începutul lunii februarie, ca urmare a unei invitații primite de la Roberta Metsola, au declarat surse politice pentru G4Media.

Tema discursului va fi viitorul Europei, dat fiind că în luna iunie au loc alegeri europarlamentare.

În acest moment au loc discuții între Palatul Cotroceni și Parlamentul European pentru a fi puse la punct ultimele detalii ale evenimentului.

Discursul va fi programat cu câteva săptămâni înainte de marele congres al Partidului Popular European (PPE), care va avea loc la București. La acest congres e de așteptat ca PPE să își anunțe candidatul pentru șefia Comisiei Europene.

Președintele Klaus Iohannis a mai susținut în octombrie 2018 un discurs în plenul Parlamentului European, în momentul în care instituțiile din România erau sub asaltul lui Liviu Dragnea.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:84 %
Vint:2,57 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău