Presa austriacă: Putin ar avea probleme

  • 16 Martie 2015 09:00
Presa austriacă: Putin ar avea probleme

Ziarul austriac Kurier a scris că președintele rus Vladimir Putin suferă de probleme cu spatele și că un expert vienez în ortopedie ar fi călătorit la Moscova pentru a-l trata, informează Agerpres.

Ziarul citat nu menționează nici numele medicului și nici sursa, dar dezvăluirile făcute contribuie la speculațiile privind starea de sănătate a președintelui rus. Putin nu a mai fost văzut în public și nu a mai avut apariții televizate de mai bine de o săptămână. El și-a amânat o întâlnire cu liderii din Kazahstan și Belarus, care ar fi trebuit să aibă loc în decursul acestei săptămâni.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, nu a răspuns la telefon pentru a comenta informațiile din Kurier, scrie Reuters.

Anterior, Peskov a refuzat să comenteze o altă informație, făcută publică duminică de postul independent de televiziune Dojd, care relatase că liderul de la Kremlin nu s-ar fi aflat la Moscova în ultimele zile, ci la reședința sa de pe malul lacului Valdai, din provincia Novgorod. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău