Premierul român Dacian Cioloș și-a început vizita în Republica Moldova

  • 25 August 2016 08:42
Premierul român Dacian Cioloș și-a început vizita în Republica Moldova

Premierul României Dacian Cioloș are la această oră o întrevedere cu premierul Republicii Moldova Pavel Filip în cadrul vizitei pe care o efectuează la Chișinău.

Cei doi oficiali vor participa în continuare la ședința în format lărgit a delegațiilor României și Republicii Moldova după care vor susține o conferință de presă comună.

Dacian Cioloș va avea întrevederi cu președintele Nicolae Timofti și cu șeful Legislativului Andrian Candu. De asemenea, premierul român are programate întâlniri cu reprezentanții societății civile, precum și cu liderii formațiunilor politice de opoziție, conform programului vizitei.

În seara zilei Dacian Cioloș va vizita grădinița din satul Selemet, raionul Cimișlia, renovată în cadrul programului de asistență a României pentru modernizarea domeniului educațional din Republica Moldova.

Dacian Cioloș a mai fost în vizită la Chișinău la începutul anului 2014 în calitate de comisar european pentru agricultură și dezvoltare durabilă cu ocazia desfășurării unei conferințe ministeriale a Parteneriatului Estic al Uniunii Europene.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Sat
7
Sun
8
Mon
10
Tue
12
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău