Premierul Filip se va întâlni cu Federica Mogherini și Johannes Hahn

  • 14 Martie 2016 14:36
Premierul Filip se va întâlni cu Federica Mogherini și Johannes Hahn

Premierul Pavel Filip se va întâlni astăzi la Bruxelles cu înalți oficiali din structurile europene, cu ocazia reuniunii a Consiliului de Asociere Republica Moldova - Uniunea Europeană, care va avea loc astăzi.

Potrivit unui comunicat de presă remis de executiv, până la sesiunea plenară, Pavel Filip are planificată o întrevedere cu înalt reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe și politică de securitate, Federica Mogherini, vicepreședintele Comisiei Europene și cu Johannes Hahn, comisar european pentru politica de vecinătate și negocieri pentru extindere.

Mâine, premierul va avea întrevederi cu vicepreședinții Comisiei Europene: Maroš Šefčovič, comisar pentru Uniunea Energiei, Valdis Dombrovskis, comisar pentru moneda euro și dialog social și cu Corina Crețu, comisarul pentru politica regională.

Șeful Guvernului de la Chișinău se va întâlni și cu eurodeputatul Andi Cristea, co-președintele Comitetului Parlamentar de Asociere Republica Moldova-UE, și va purta discuții cu membrii Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European.

 Vizita premierului la Bruxelles se va încheia cu o întrevederea cu Martin Schulz, președintele Parlamentului European.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:46 %
Vint:1,54 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
18
Arhivă Radio Chișinău