Premierul Dorin Recean este așteptat la Casa Regală a României

  • 26 Martie 18:38
Premierul Dorin Recean este așteptat la Casa Regală a României

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, și soția sa, Stela Recean, vor fi primiți, miercuri, de Custodele Coroanei, Margareta, la Palatul Elisabeta, a transmis Agerpres.

Înalții oaspeți vor fi întâmpinați, la ora 13:30, de Majestatea Sa și Principele Consort la intrarea în Palatul Elisabeta, apoi vor fi invitați la dejun, informează marți Biroul de Presă al Casei Regale.

La vizită vor lua parte ambasadorul Republicii Moldova la București, Victor Chirilă, și alți reprezentanți ai misiunii diplomatice.

Luni, Custodele Coroanei Române, Margareta, și Principele Radu l-au primit, la Palatul Elisabeta, pe președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, discuțiile vizând aspecte legate de felul în care Coroana Română contribuie, pe plan intern și extern, la procesul de aderare a Chișinăului la Uniunea Europeană. 

Amintim că premierul Dorin Recean va efectua miercuri o vizită de lucru în România. Șeful executivului va participa la cea de-a doua ediție a Forumului Moldova-România: Capital Bridges 2024.

Recent, președintele Parlamentului, Igor Grosu, o avut o întrevedere cu Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu, la Palatul Elisabeta din București.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:0,51 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău