PPEM va avea candidați la alegerile locale în cel puțin zece centre raionale

  • 24 Septembrie 2019 13:48
PPEM va avea candidați la alegerile locale în cel puțin zece centre raionale

Partidul Popular European din Moldova va avea candidați la alegerile locale în cel puțin zece centre raionale. Despre acest lucru a anunțat președintele interimar al formațiunii, Eugen Sturza, care a precizat că programul electoral și lista candidaților va fi făcută publică în zilele următoare, când se vor lansa oficial în campania electorală.

Eugen Sturza susține că echipa partidului se va ghida doar de interesul cetățenilor. Potrivit lui, oamenii au obosit de abordări învechite și înțelegeri ascunse, de acorduri pe care unii politicieni le semnează astăzi, iar mâine le denunță.

Republica Moldova are nevoie de viziuni noi, afirmă președintele interimar al PPEM.

„Am decis să nu mai observăm pasiv cum actuala guvernare continuă să calce prin străchini, ci să ne implicăm activ în acest proces electoral la nivel local unde avem echipe bune de profesioniști și oameni vizionari care știu și pot să-și modernizeze localitățile și de acolo să le dăm un vot de blam celor de ACUM, trezindu-i la realitate și făcându-i să conștientizeze că fac o figurației periculoasă în favoarea lui Dodon și forțele ostile pe teritoriul Republicii Moldova.”

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău