PPEM și PL decid dacă vor vota pentru Cabinetul propus de Ion Sturza

  • 04 Ianuarie 2016 11:51
PPEM și PL decid dacă vor vota pentru Cabinetul propus de Ion Sturza

Consiliul politic al Partidului Popular European din Moldova și Biroul politic al Partidului Liberal s-au convocat luni, 4 ianuarie, dimineață în ședințe lărgite separate pentru a decide dacă vor vota pentru Cabinetul de miniștri și programul noului Guvern propus de Ion Sturza.La această oră reprezentanții PPEM și PL au programate briefinguri de presă la care își vor face…

Consiliul politic al Partidului Popular European din Moldova și Biroul politic al Partidului Liberal s-au convocat luni, 4 ianuarie, dimineață în ședințe lărgite separate pentru a decide dacă vor vota pentru Cabinetul de miniștri și programul noului Guvern propus de Ion Sturza.

La această oră reprezentanții PPEM și PL au programate briefinguri de presă la care își vor face publice deciziile.

Deocamdată, doar PLDM și-a declarat deschis sprijinul pentru guvernul Sturza. Democrații și foștii deputați comuniști care au creat Platforma Social-Democrată au declarat că nu vor vota Guvernul, împotrivă pronunțându-se și comuniștii lui Vladimir Voronin. Liderul socialiștilor, Igor Dodon, declara săptămâna trecută că fracțiunea PSRM nu va participa la ședința Parlamentului din 4 ianuarie, în care premierul desemnat, Ion Sturza, ar urma să ceară votul de încredere pentru învestirea Guvernului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,29
Cer fragmentat
Umiditate:63 %
Vint:5,14 m/s
Thu
9
Fri
7
Sat
7
Sun
8
Mon
11
Arhivă Radio Chișinău