PPE: Unitatea si stabilitatea Republicii Moldova sunt esențiale

  • 02 Decembrie 2014 13:04
PPE: Unitatea si stabilitatea Republicii Moldova sunt esențiale

Președintele grupului Partidului Popular European din Parlamentul European, Manfred Weber, a salutat astăzi votul democratic al cetățenilor moldoveni în alegerile parlamentare desfășurate duminică și mesajul proeuropean transmis de aceștia.

 

''Aș dori să felicit cetățenii moldoveni pentru prezența mare la alegerile parlamentare și pentru mesajul proeuropean transmis. Cetățenii moldoveni au mult de câștigat dacă liderii lor mențin acest curs european'', a subliniat Manfred Weber.

Politicianul german și-a exprimat convingerea că Republica Moldova va menține ritmul ''reformelor democratice pentru binele cetățenilor săi și se va apropia de Uniunea Europeană''. El a adăugat că implementarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeană  este primordială, iar Uniunea Europeană va continua să fie alături de Republica Moldova în aceste demersuri care ”vor îmbunătăți viața de zi cu zi a cetățenilor moldoveni”, potrivit unui comunicat de presă al grupului PPE.

Grupul politic al Partidului Popular European este cel mai puternic din Parlamentul European, având 219 membri și face parte din formațiunea paneuropeană omonimă, ce reunește 78 de partide naționale din 39 de țări. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Nori împrăștiați
Umiditate:59 %
Vint:3,09 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău