PPDA a anunțat că se reformează

  • 17 Noiembrie 2019 15:30
PPDA a anunțat că se reformează

Participanții la ședința Consiliului Politic Național al partidului „Platforma DA”, care a avut loc astăzi, au emis o declarație.

„Platforma Demnitate și Adevăr, în urma dezbaterilor consistente de astăzi, pornește pe calea unei necesare reforme interne de partid, o decizie matură, responsabilă, care va da rezultate în timpul cel mai apropiat. Scopul reformei pe care o anunțăm astăzi în cadrul formațiunii politice e de a îmbunătăți mecanismele de planificare strategică, organizare și coordonare, comunicare și interacțiune cu cetățenii și aderenții noștri teritoriali.”, a subliniat liderul formațiunii, Andrei Năstase. 

De asemenea, potrivit documentului, inițiativele deputaților PPDA se vor axa pe infestigarea furtului bancar, anularea „Legii miliardului”, continuarea reformei justiției, politci care să aducă beneficii sociale, demonopolizarea economiei și dezvoltarea sectorului agroindustrial. 

Andrei Năstase a evittat să spună dacă va face coaliție cu socialiștii la nivelul autorităților locale.

„Indiferent de dimensiune, Platforma DA va munci alături de toți cei care au fost delegați în interesul cetățenilor. La nivel local avem nevoie de proiecte bune pentru oameni. Le vom promova și le vom propune și le voi susține proiecte indiferent de coaliții. (...) Săptămâna viitoare voi veni la Consiliul Municipal cu decizia de înfrățire cu Consiliul Județean Cluj. Există o decizie de înfrățire cu Chișinăul. Este unul dintre proiectele noastre", a mai spus liderul Platformei DA.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău