Poșta Moldovei are un nou conducător

  • 08 Iulie 2023 09:20
Poșta Moldovei are un nou conducător

Violeta Cojocaru este noua administratoare a Poștei Moldovei, a anunțat instituția ieri seară, transmite MOLDPRES.

„Într-o perioadă crucială de transformare și modernizare, Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei" anunță o schimbare la nivelul conducerii. Dna Violeta Lazarenco-Cojocaru, cu o experiență managerială de peste 15 ani, preia conducerea instituției”, indică sursa citată.

„Când am preluat funcția de viceadministratoare, acum doi ani, am intrat într-un proces de transformare al Poștei Moldovei. Mă mândresc cu realizările noastre din această perioadă: am început modernizarea proceselor interne, am optimizat operațiunile și am pus bazele pentru un parteneriat durabil cu operatorii poștali europeni.

Accept cu responsabilitate și onoare noua mea funcție. Sunt ferm convinsă că putem face ca Poșta Moldovei să fie la fel de bună ca partenerii noștri europeni și conștientizez cât efort și dedicație va implica atingerea acestui obiectiv”, a estimat Violeta Cojocaru.

Violeta Cojocaru a devenit șef la Poșta Moldovei, după ce fostul director interimar, Roman Cojuhari, a fost numit de Guvern director al Agenției Proprietății Publice.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:2,57 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău