UPDATE / Pompierii au lichidat incendiul izbucnit la rezervorul nr.2 din Portul Internațional Liber Giurgiulești

  • 24 Ianuarie 2023 14:11
UPDATE / Pompierii au lichidat incendiul izbucnit la rezervorul nr.2 din Portul Internațional Liber Giurgiulești

Astăzi, 24 ianuarie, angajații IGSU din sudul R. Moldova izbucnit la rezervorul nr.2 din Portul Internațional Liber Giurgiulești, anunță IGSU.

UPDATE / În după amiaza zilei de 24 ianuarie angajații IGSU din sudul țării au lichidat incendiul izbucnit la rezervorul nr. 2 în care se păstra o cantitate de 500 tone de șrot de semințe de floarea soarelui. 

Știrea inițială

Pe arcursul ultimelor 24 de ore la fața locului s-a aflat un post de salvatori și pompieri care a intervenit pentru lucrări de lichidare a consecințelor incendiului. Tehnica grea, dar și echipa specializată a pompierilor a fost antrenată pentru asigurarea securității antiincendiare în zona afectată de incendiu.

În urma acțiunilor întreprinse de angajații IGSU au fost eliminate riscurile pentru infrastructura din zonă. La moment nu există pericol pentru oameni sau obiectivele economice din Portul Internațional Liber Giurgiulești, dar și din nemijlocita apropiere a acestuia, anunță IGSU.

Amintim, că la data de 20 ianuarie, angajații IGSU au fost alertați din nou la Portul Internațional Liber Giurgiulești, după ce un alt rezervor (nr.2) cu încărcătură de șrot de semințe de floarea soarelui a luat foc. Astfel, pe parcursul a patru zile pompierii au întreprins toate acțiunile în vederea localizării și lichidării incendiului, dar și asigurării securității antiincendiară în preajma rezervoarelor din zona afectată de incendiu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău