Pompierii au salvat un bărbat blocat sub un arbore căzut

  • 23 Iunie 2022 09:22
Pompierii au salvat un bărbat blocat sub un arbore căzut

În dimineața zilei de 23 iunie angajații IGSU au fost alertați pentru a descarcera un bărbat rămas blocat sub un arbore doborât de vânt. Cazul a avut loc pe strada Grigore Ureche nr. 11 din capitală.

Potrivit primelor informații bărbatul în vârstă de 63 de ani a rămas încarcerat în propriul automobil, după ce un arbore a căzut peste vehicul. La fața locului pentru misiune de salvare a fost trimis un echipaj de pompieri din cadrul Postului de salvatori și pompieri a Centrului Republican de Intervenții Operative. Ajunși la destinație salvatorii au reușit în timp record să deblocheze persoana și să-i acorde primul ajutor calificat.

În urma incidentului produs, bărbatul s-a ales cu traumatisme ușoare, viața acestuia, la moment fiind în afara oricărui pericol.

După operațiunea de deblocare, persoana a fost preluată de serviciul medical pentru ulterioare îngrijiri. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 55 situații de risc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,09 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău