Poliția: Trei bărbați arestați, sub acuzația de tâlhărie / video

  • 20 Decembrie 2023 11:32
Poliția: Trei bărbați arestați, sub acuzația de tâlhărie / video

Trei bărbați de 32 și 36 de ani, au fost arestați, fiind suspectați de săvârșirea unei tâlhării asupra unui bărbat din orașul Ialoveni., relatează serviciul de presă al instituției.

La 10 noiembrie, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 65 de ani,  precum că persoane necunoscute, fața cărora era acoperită cu măști medicinale, au pătruns  în casă, l-au agresat fizic, aplicându-i mai multe lovituri peste corp și, amenințându-l cu un cuțit, l-au deposedat de mijloace bănești în sumă de aproximativ 37 mii de lei, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

În cadrul acțiunilor speciale de investigație, ofițerii Direcției investigații criminale și a INI, în comun cu polițiștii din Ialoveni,  cu suportul Direcției  investigații analitice a INI și mascaților BPDS „Fulger”, sub conducerea Procuraturii Ialoveni, au reținut suspecții.

În privința tuturor persoanelor reținute a fost aplicată măsura preventivă-arestul. 

În timpul perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat telefoane mobile și haine cu care ar fi fost îmbrăcați în momentul săvârșirii infracțiunii.

Bărbații nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind judecați pentru jaf, huliganism și tentativă de omor.

În cadrul acțiunilor desfășurate de către grupul de urmărire penală s-a stabilit că la comiterea infracțiunii ar fi  participat și o a patra persoană, care la moment se eschivează de organul de urmărire penală și este căutată de poliție.

Polițiștii continuă investigațiile în vederea întăririi bazei probatorii.

Învinuiții riscă până la 10 ani de închisoare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:0,51 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Fri
11
Arhivă Radio Chișinău