Poliția: Peste 7 kilograme de hașiș scoase din circuit / VIDEO

  • 15 Noiembrie 2023 09:41
Poliția: Peste 7 kilograme de hașiș scoase din circuit / VIDEO

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Ciocana, au deconspirat activitatea infracțională a unui grup de persoane suspectate de realizarea substanțelor narcotice prin intermediul aplicației Telegram, relatează serviciul de presă al instituției, citat de Radio Chișinău.

În  urmare a măsurilor speciale de investigație s-a stabilit că un bărbat de 22 de ani  ar fi plasat într-un ascunziș din extravilanul satului Grătiești, obiecte de formă dreptunghiulară cu miros specific de hașiș, învelite în bandă adezivă, cu masa totală de aproximativ 300 grame.

Suspectul a fost localizat și reținut în parcul Valea Morilor din capitală. În urma percheziției la domiciliul suspectului din satul Ghidighici, mun. Chișinău, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 7,3 kg de hașiș, un cântar electronic de mici dimensiuni și un telefon mobil.   

Acțiunile de reținere au fost desfășurate cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”.

În acest caz a fost inițiată o cauză  penală  pentru ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora”, în proporții deosebit de mari, iar conform legislației în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

În continuare se întreprind acțiuni în vederea stabilirii și altor persoane implicate în acest caz.  

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău