Poliția oferă informații referitoare la victima omorului din Chișinău

  • 10 Iulie 13:31
Poliția oferă informații referitoare la victima omorului din Chișinău

În privința omorului comis astăzi în sectorul Râșcani, poliția examinează versiunea unei reglări de conturi între grupări sau lichidarea intenționată a victimei, pentru a împiedica unele declarații pe care le-ar fi putut face într-un dosar, informează IGP.

Bărbatul ucis avea 41 de ani, era de origine turcă și făcea parte dintr-o grupare criminală.
 
Acesta a fost anunțat pe canalele Interpol de către autoritățile de drept ale Regatului Unit al Marii Britanii, cu scop de arest și extrădare, fiind învinuit de comiterea unor infracțiuni de contrabandă și comercializarea heroinei.
 
Decedatul nu a fost extrădat până acum, deoarece a depus cerere de azil. Acum doi ani i-a fost refuzată procedura de azil, dar până la moment nu există o decizie definitivă a instanței de judecată pe acest caz.
 
Mai mult, acesta a fost plasat în arest, cu ulterioara extrădare, dar a fost eliberat din arest în urma deciziei instanței de judecată.
 
Îndemnăm la calm cetățenii, la moment toată poliția este mobilizată pentru a reține suspectul. Rugăm șoferii să fie cooperanți și să nu fie deranjați de verificările care se efectuează în capitală și suburbii”, scrie poliția într-un comunicat. 
 
Citiți și:
 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
29,24
Cer senin
Umiditate:54 %
Vint:4,63 m/s
Sun
27
Mon
25
Tue
22
Wed
24
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău