Poliția face precizări cu privire la reținerea lui Renato Usatâi

  • 16 Iunie 2019 16:48
Poliția face precizări cu privire la reținerea lui Renato Usatâi

Poliția face precizări, după reținerea la punctul de trecere vamal Sculeni a liderului Partidului Nostru, Renato Usatâi.

Într-un comunicat de presă, instituția anunță că „ nu se va substitui niciodată justiției, în niciun context, indiferent de numele sau funcția publică a celui care, potrivit legilor Republicii Moldova sau deciziilor unei instanțe de judecată, este supus unei sancțiuni temporare sau definitive”.

În comunicat este specificat că lui Renato Usatîi  i se vor aplica prevederile celor mai recente decizii ale instanțelor de judecată din Republica Moldova. De asemenea, poliția subliniază că fiecare cetățean al R. Moldova va avea parte de o judecată dreaptă și corectă.

Renato  Usatîi a fost reținut la vama Sculeni de către polițiști și procurori și escortat la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale din Chișinău pentru audieri.

Poliția anunță spune că acțiunile  de protest desfășurate de către susținătorii lui Renato Usatîi au avut loc fără incidente.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
10,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:85 %
Vint:6,17 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău