Poliția a descins în mai multe cazinouri clandestine. Zeci de mii de lei confiscați

  • 22 Noiembrie 2021 15:36
Poliția a descins în mai multe cazinouri clandestine. Zeci de mii de lei confiscați

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, sub conducerea procurorilor PCCOCS și cu sprijinul de specialitate al mascaților de la BPDS „Fulger”, au descins în mai multe cazinouri clandestine de pe teritoriul țării, dar și în municipiul Chișinău, raioanele Comrat și Soroca, în perioada 10-20 noiembrie.

În unul dintre cazuri a fost deconspirată activitatea ilegală a unei săli de cazinou într-o încăpere din municipiul Chișinău. Ca urmare a perchezițiilor, polițiștii au depistat 11 persoane, fiind ridicate 6 mese de poker, fișe de poker, mijloace bănești, telefoane mobile etc. 

O altă descindere în forță a polițiștilor și procurorilor, în comun cu angajații SPIA a MAI, a avut loc în  localitatea Chirsova, raionul Comrat, unde  într-o încăpere  își desfășura  activitatea ilegală o sală cu jocuri de noroc.

În momentul operațiunii, polițiștii au depistat în local 15 persoane.  La fel, au fost ridicate mai multe tipuri de substanțe narcotice, un aparat confecționat artizanal pentru consumul marijuanei, un pumnal, mai multe telefoane mobile, fișe pentru joc, precum și circa 40 de mii de lei.

Totodată s-a stabilit că patru dintre ei au fost anterior judecați pentru furturi, jafuri, trafic de droguri și apartenență la organizații criminale.

La moment sunt efectuate măsuri de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și atragerea la răspundere a persoanelor vinovate.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău